Jak zrobić Pieczeń z polędwicy wieprzowej ze zmieloną wieprzowiną kalorie?

Wieprzowina jest jednym z najsmaczniejszych mięs i jest jednym z najczęściej używanych mięs do gotowania. Pieczeń z polędwicy wieprzowej jest jednym z najbardziej preferowanych i pysznych kawałków wieprzowiny. Pork loin roast jest przygotowany z polędwicy wieprzowej, a następnie zwinięte wokół kości i cięcia.

Wiemy, że schab jest najlepszym kawałkiem mięsa do pieczenia ze względu na jego delikatność i soczyste mięso. Pieczenie jest jednym z najlepszych sposobów gotowania schabu. Istnieje kilka pysznych przepisów na pieczeń ze schabu, ale jeśli masz trochę mielonej wieprzowiny w swojej lodówce, to możesz zrobić własną pieczeń ze schabu.

Składniki:

– 1 funt mielonej wieprzowiny

– Sól, pieprz

– 2 łyżeczki oliwy z oliwek

– 1 cebula

– 1 ząbek czosnku

– 2 szklanki białego wina

– ¼ filiżanki rozmarynu

– 1 łyżka masła

– 2 łyżki stołowe świeżego tymianku

– 1 liść laurowy

– 2 szklanki wody

Sposób przygotowania:

1. Umieść wieprzowinę w misce i dopraw solą i pieprzem.

2. Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni i dodaj cebulę.

3. Smaż cebulę, aż zmieni kolor na jasnobrązowy.

4. Dodaj czosnek i smaż, aż będzie aromatyczny.

5. Dodaj mieloną wieprzowinę na patelnię i kontynuuj smażenie, aż będzie ugotowana na wylot.

6. Przenieś wieprzowinę do miski do mieszania.

7. Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.

8. Przenieś mieszankę z powrotem na patelnię i pozwól jej się gotować przez około 10 minut.

9. Podawać natychmiast.

10. Smacznego!

Wnioski:

Powyższy przepis jest najpopularniejszym i najsmaczniejszym sposobem na zrobienie pieczeni ze schabu wieprzowego. Jedyną wadą tego przepisu jest to, że ma wysoką zawartość kalorii i tłuszczu. Więc, jeśli chcesz zrobić ten przepis to spróbuj zmniejszyć ilość wieprzowiny i zwiększyć ilość wody.